Lähiseutumatkailua: Radisson blu Aleksanteri, Helsinki


Aina ei tarvitse matkustaa kauas, saadakseen vaihtelua arkeen. Yöpyminen hotellissa tuntuu juhlalta paikassa kuin paikassa. Viime viikonloppuna emme odottaneet mitään ihmeellistä huonetta vaan mitä tahansa paikkaa, jossa voidaan olla avopuolison kanssa kahdestaan viettämässä lapsivapaata.
Kun respan nainen ehdotti muutaman kympin lisähintaan upgreidausta Remu Aaltosen suunnittelemaan rock-henkiseen huoneeseen, oltiin heti messissä, kun kuulosti vallan erikoiselta.

Rock'n Rose Room sijaitsee katutasosta kerroksen alas. Huoneesta löytyy Elvis - flipperi, kitaran runkoja ja muita soittimen näköisiä seiniltä sekä vanhan näköisiä huonekaluja. 
Kylpyhuone on ihan moderni kylpyammeineen ja kaikkineen. 






Syötiin Aleksanteri loungessa, koska ei vaivauduttu kauemmas. Ruoka oli perus hyvää hotelliruokaa. "Ei mitään tajunnanräjäyttävää",  sanoi avopuolisokin omasta Suomi 100 - padastaan. Siitä oli suuret odotukset, koska sitä varten katettiin hienompi lautanen ja hopeiset aterimetkin. 

Huoneen hintaan kuului sellainen kiva etu, että aulassa olevasta sinisestä jääkaapista sai hakea jäätelöä tai muuta välipalaa. Sieltä haettiin sitten iltapala. 



Mutta Elvis - flipperi todella kruunasi tän hotellikokemuksen. Pelaamiseen tuli himo.. Ja sit kun vielä muutenkin tykkään Elviksestä niin senkin puolesta tämä natsasi.





Kommentit